Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najvećih međunarodnih korporacija za izradu i prodaju namještaja - IKEA otvorila je natječaj za zapošljavanje 22 radnika u Hrvatskoj.


Švedski koncern IKEA, koja bi idućeg ljeta trebala otvoriti prvu robnu kuću u Hrvatskoj, na svojoj je web-stranici ikeaandme.hr otvorila novi natječaj za zapošljavanje, gdje za  rad u Zagrebu traže 22 djelatnika.

Vezani članci Ikea, ilustracija Ikea prestaje sa 70 godina dugom tradicijom: "Odlučili smo okrenuti stranicu" Ilustracija HZZ reagirao na našu priču o socijalnoj radnici koju su slali na natječaj, a onda ju odbili: "Mjere nisu pravo, već mogućnost"

>>IKEA je napokon započela s gradnjom

Natječaj je otvoren do 13. listopada, a traže se ljudi za odjele Logistike, Prodaje, Financija i Upravljanja poslovnim procesima, te odjelu IKEA Hrane - restoran, bistro i švedska trgovina hranom.

Zapošljavanje će se obaviti 'na uobičajen IKEA način', najavljuju iz tvrtke. Nakon pregleda životopisa koji se šalju putem stranice www.ikeaandme.hr uslijedit će telefonski i intervjui licem u lice. Nakon toga slijedit će testiranje u tzv. Evaluacijskom centru gdje se osim poslovnih vještina gleda i usklađenost osobnih vrijednosti kandidata s onima tvrtke IKEA.

Idući natječaj za radna mjesta u tvrtki IKEA bit će u studenom ove godine, kada će biti otvoren natječaj za 15 djelatnika u odjelima odnosa s kupcima i dizajna interijera, a ukupno se planira zaposliti oko 300 ljudi.

Najveći natječaj za radna mjesta biti će početkom 2014.godine, kada će započeti zapošljavanje 200-tinjak zaposlenika robne kuće IKEA, koja će se nalaziti na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke, priopćili su iz tvrtke IKEA Hrvatska. IKEA Grupa ima 298 robnih kuća u 26 zemalja. Robne kuće IKEA Grupe prošle je godine posjetilo 690 milijuna ljudi. IKEA ima 139.000 zaposlenika širom svijeta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook