Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra vijest

IKEA zapošljava! Pogledajte koje djelatnike traže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od najvećih međunarodnih korporacija za izradu i prodaju namještaja - IKEA otvorila je natječaj za zapošljavanje 22 radnika u Hrvatskoj.

Švedski koncern IKEA, koja bi idućeg ljeta trebala otvoriti prvu robnu kuću u Hrvatskoj, na svojoj je web-stranici ikeaandme.hr otvorila novi natječaj za zapošljavanje, gdje za  rad u Zagrebu traže 22 djelatnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vrijeme promjena Dobro plaćeni poslovi u kojima kronično nedostaje radnika: "Više od 50 posto zanimanja budućnosti tražit će takve vještine" Slika nije dostupna Oni zapošljavaju Želite li posao u IKEA-i? Produžili su rok za prijavu!

>>IKEA je napokon započela s gradnjom

Natječaj je otvoren do 13. listopada, a traže se ljudi za odjele Logistike, Prodaje, Financija i Upravljanja poslovnim procesima, te odjelu IKEA Hrane - restoran, bistro i švedska trgovina hranom.

Zapošljavanje će se obaviti 'na uobičajen IKEA način', najavljuju iz tvrtke. Nakon pregleda životopisa koji se šalju putem stranice www.ikeaandme.hr uslijedit će telefonski i intervjui licem u lice. Nakon toga slijedit će testiranje u tzv. Evaluacijskom centru gdje se osim poslovnih vještina gleda i usklađenost osobnih vrijednosti kandidata s onima tvrtke IKEA.

Idući natječaj za radna mjesta u tvrtki IKEA bit će u studenom ove godine, kada će biti otvoren natječaj za 15 djelatnika u odjelima odnosa s kupcima i dizajna interijera, a ukupno se planira zaposliti oko 300 ljudi.

Najveći natječaj za radna mjesta biti će početkom 2014.godine, kada će započeti zapošljavanje 200-tinjak zaposlenika robne kuće IKEA, koja će se nalaziti na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke, priopćili su iz tvrtke IKEA Hrvatska. IKEA Grupa ima 298 robnih kuća u 26 zemalja. Robne kuće IKEA Grupe prošle je godine posjetilo 690 milijuna ljudi. IKEA ima 139.000 zaposlenika širom svijeta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene