Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijavljivao se bez rezultata

HDZ-ovac napustio stranku jer nije dobio posao u državnoj firmi: ''Gospodine Plenkoviću, dosta sam čekao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Gospodine Plenkoviću, mislim da sam dosta čekao'', poručio je Igor Franolić napuštajući HDZ ljutit jer u više navrata nije dobio posao u državnoj firmi.

Igor Franolić, magistar prometnih znanosti, nogometni sudac i nekadašnji HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ludbrega, dao je ostavku na članstvo u Hrvatskoj demokratskoj zajednici u kojoj je bio 18 godina.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Parlamentarni izbori 2024. HDZ i DP dogovorili parlamentarnu većinu i strukturu buduće Vlade Andrej Plenković, Ivan Penava Pregovori i razgovori Neki zastupnici Domovinskog pokreta neće podržati Plenkovića? "Pitajte ga hoće li dati potpis, a ima ih još koji će izletjeti"

''Ostavku na članstvo podnosim umoran od čekanja, a nespokojan zbog udaljavanja od demokršćanskih vrijednosti'', rekao je Franolić za Varaždinske vijesti i dodao da je razočaran rezultatima koje HDZ postiže u Ludbregu. Tvrdi da je u posljednje četiri godine trpio unutarstranačko maltretiranje i represiju, a upućen je i na časni sud te mu je, kaže, oduzeto pravo glasanja ili kandidiranja na unutarstranačkim izborima.

Podsjeća da je 2013. bio kandidat za gradonačelnika Ludbrega, ali su se ''sve sile svijeta'' ujedinile protiv njega.

''Čekao sam posao kao oca da se vrati iz Vukovara''

Objašnjavajući zašto je umoran od čekanja, Franolić navodi da se unatrag tri godine dva puta prijavio na natječaj za člana Uprave Hrvatskih cesta, ali i druga radna mjesta, ali bez rezultata.

Tvrdi da su natječaji ili poništeni ili je ispao zbog ''međustranačkog ustupka između HDZ-a i HNS-a''.

''Čekao sam dane i mjesece, čekao sam i kao mali svog oca, hrvatskog branitelja, vukovarskog branitelja. Gospodine Plenkoviću, mislim da sam dosta čekao. Odlazim časno i uzdignute glave'', poručio je Franolić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene