Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEDxMaksimir

Ideje vrijedne širenja: Pozvani su svi željni inspiracije i promjene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se 1.12.2012. održava TEDxMaksimirWomen, još jedan u nizu događaja pod licencom TED globalne organizacije. Uz izravan prijenos jednog dijela glavnog događaja TEDxWomen (naslov odabranog dijela je 'IQ i EQ – Između intelektualne i emocionalne inteligencije')

TEDxWomen 2012 ove će godine 30. studenog i 1. prosinca ponovno predstaviti ideje žena i djevojaka, u Washingtonu u Muzeju ljudskih prava. Ovo je treći takav događaj u
nizu koji će potaknuti razgovore diljem svijeta koji dovode u pitanje i redefiniraju tradicionalna pravila i uloge dodijeljene ženama i muškarcima, djevojčicama i dječacima.

Pročitajte i ovo Gaza Pakao na zemlji U Gazi je ubijeno najmanje 9000 žena: U prosjeku poginu 63 na dan Zašto se Dan žena slavi baš na 8. mart? 8. mart Zašto Dan žena slavimo baš na današnji dan?

>> Koja je najvažnija uloga žene?

TEDxMaksimirWomen donosi ovaj duh u Zagreb i stavlja pod reflektore i govornike našeg područja koji su dokazali da mogu promijeniti nešto i učiniti naše društvo boljim i odgovornijim.

Na događaj su pozvani svi koji su željni ideja, inspiracije i promjene. Ulaz na događaj je besplatan, a prijaviti se možete na internetskoj straniciwww.tedxmaksimir.comzaključno
do 20.11.2012.

Ideja TED (Technology, Entertainment, Design – tehnol ogija, zabava, dizajn) konferencije nastala je prije 26 godina u Kaliforniji. Otada, svake godine okuplja mnoge znanstvenike, stručnjake i govornike. Postale su mjesto okupljanja mnogih entuzijasta koji promiču 'ideje vrijedne širenja'. Popularnost konferencije u kratko je vrijeme prerasla okvire jednogodišnjeg događaja te se javila potreba za kreiranjem samostalno organiziranih, manjih, lokalnih događaja pod nazivom TEDx.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene