Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajedno sa suprugom

Iako mu je USKOK blokirao imovinu, Protega gradi vilu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Protega, iako mu je USKOK blokirao većinu imovine, gradi vilu iznad Cavtata.

Bivši direktor Hrvatske poštanske banke koji je osumnjičen za milijunske malverzacije i kojem je USKOK blokirao veći dio imovine, iznad zaštićene špilje Šipun kraj Cavtata gradi vilu, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ivo Milatić - 1 Prešlo svaku mjeru HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa" Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Šef HEP-a Barbariću odbijena žalba, vila na Hvaru mora se rušiti, a priprema se i optužnica

>>Protega prevarantima platio da spasi kožu

Iako je Protega demantirao da gradi kuću, na ploči pred objektom stoji ploča na kojoj piše da je gradnja počela 15. svibnja 2009., sedam mjeseci prije Proteginog uhićenja. Kao investitor se navodi tvrtka Rat d.o.o. Cavtat, nadzor vrši i Institut IGH, a izvođač radova je AEQUITA d.o.o. Split.

Večernji list piše da je tvrtka Rat d.o.o prema podacima iz sudskog registra registrirana na Sanju Nikolić, drugu Proteginu suprugu. Da je vila Protegina potvrdili su i radnici na gradilištu, navodi Večernji. Za njih je i bivši pripadnik HV-a rekao da je to područje na kojem se ne smije graditi te da ne zna kako Protega može graditi na tom mjestu i tko mu je dao dozvolu.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene