Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neadekvatne vitrine

I Split došao na red - nema više jaja i sira na splitskoj tržnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prodavačice proizvoda životinjskog podrijetla na tržnicama imaju nove probleme. Samo s malom razlikom što ovaj put problem nemaju zagrebačke kumice nego splitske 'šinjorine'.

Naime, jaja, sireve i suhomesnate proizvode s tržnice morat će ukloniti do ponedjeljka, jer ih prema nalazima sanitarne inspekcije prodaju u neadekvatnim rashladnim vitrinama. Prodavačice su ljutite i na upravu splitskih tržnica i na Grad Split što njihov problem već nisu riješili.

Pročitajte i ovo Povrtlari rano proljeće Svi se pripremaju za Uskrs: Pune ruke posla za vrijedne povrtlare, a neće nedostajati ni mesnih delicija po novim cijenama Slika nije dostupna pogledajte galeriju Oprez! Virus ne zna da su blagdani: Nepregledne kolone ljudi u redu za zagrebačku tržnicu Dolac

>> Od Nove godine sir i vrhnje samo iz rashladnih vitrina

>> Zagrebačke kumice moraju raditi po cijeli dan

Stanka u poslovanju dok im se ne omoguće odgovarajući uvjeti rada mogla bi ih stajati velikih gubitaka. 'Imam 50 kokica koje donosim svaki dan svježe na pazar, a sad su nam rekli da više ne možemo donijet jaja i da ih ne možemo prodavati', kazala nam je prodavačica Slobodanka Rasch.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene