Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spreman se žrtvovati

I Glogoški kandidat za ministra branitelja, već je razgovarao s premijerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine i jedan od vođa dugotrajnog braniteljskog prosvjeda Đuro Glogoški kandidat je za ministra branitelja i u tom je svojstvu u srijedu navečer bio na razgovoru s premijerom Tihomirom Oreškovićem.

"Kandidat sam za ministra hrvatskih branitelja i bio sam na razgovoru kod predsjednika Vlade gospodina Tihomira Oreškovića. Razgovarali smo otvoreno i ono što u konačnici govorimo cijelo vrijeme, a to je da sam spreman ponovno se žrtvovati za populaciju hrvatskih branitelja i u konačnici za bolje sutra hrvatskog naroda i hrvatske države", rekao je Đuro Glogoški za javnu televiziju.

Na pitanje čiju podršku ima, Glogoški je rekao da ga podupire "mnogobrojna braniteljska populacija koja je prošla ovdje kroz šator, mnogobrojne braniteljske udruge".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ-ov kandidat Tomo Medved: U kontaktu sam s HDZ-om, očekujem da me premijer pozove na razgovor Slika nije dostupna Svaka udruga ima svog kandidata IZ SATA U SAT RASTE BROJ PRIJEDLOGA Već imamo 7 kandidata za ministra branitelja

"Vjerujem i jedan veliki dio hrvatskog naroda koji je prepoznao štio su hrvatski branitelji učinili u Domovinskom ratu", kazao je Đuro Glogoški.

Premijer je u srijedu potvrdio da je u utorak razgovarao s kandidatom za ministra branitelja Domoljubne koalicije Milijanom Brkićem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene