Pregovori u procesu mirenja predstavnika sindikata i Uprave Holdinga prekinuti su nakon nešto više od tri sata. Prekinuti su zbog sastanka svih sindikata koji djeluju unutar Zagrebačkog holdinga. Na njemu će biti predstavljen dosadašnji tijek pregovora. Sve se pregovara iza zatvorenih vrata, izjava i dalje nema. Nastavak pregovora trebao bi biti u utorak.

Galerija Vanja Margetić, reporter Štrajk radnika Čistoće - 2 Štrajk radnika Čistoće - 1 +0 Štrajk radnika Čistoće - 3

Nastavak pregovora između predstavnika sindikata i uprave Holdinga trebao bi biti u utorak. "Mislim da smo našli razumnu sredinu i da ćemo biti zadovoljni svi", smatra predsjednik Sindikata radnika GSKG-a Davor Bučar.

"Dogovora - nema. Počeli su oko 15 sati, završili su nakon 18 sati. Kako doznajemo, trenutačno razgovaraju svi sindikati unutar Holdinga. Glavne teme današnjeg sastanka bile su povećanje koeficijenata, što znači i veće plaće. Rekli su kako nikome nije u interesu da dođe do generalnog štrajka", izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Dinka Živalj Hoće li poskupjeti odvoz otpada u gradu? "Pregovori tek trebaju početi"

Pregovori se nastavljaju u utorak oko 17 sati. "Sutra je dan D, kada ćemo doznati što će se uspjeti dogovoriti predstavnici sindikata i Uprava Holdinga", zaključio je Margetić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju