Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ujutro je sve bilo normalno"

I dalje kaotično na Sljemenskoj cesti: Auti zapinju u snijegu, autobus ne može proći

Zastoj na Sljemenskoj cesti
Zastoj na Sljemenskoj cesti Foto: Snimio čitatelj
Zbog automobila koji zapinju u snijegu na Sljemenskoj cesti dolazi do zastoja u prometu. Čitatelji koji pokušavaju javnim prijevozom sići s Medvednice poslali su nam fotografije dva različita automobila koja su u razmaku do 10-ak minuta blokirala prolaz autobusu.

"Zimska služba nije prošla popodne. Ujutro je sve bilo normalno. Sad od svega ovoga ni zimska služba ne može proći", javili su nam čitatelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Kontaktirali smo zagrebačku policiju koja još nema informacija o ovim problemima u prometu.

Zastoj na Sljemenskoj cesti Zastoj na Sljemenskoj cesti (Foto: Snimio čitatelj)

Zastoj na Sljemenskoj cesti Zastoj na Sljemenskoj cesti (Foto: Snimio čitatelj)

Prometni problemi i velike kolone stvarale su se na Sljemenskoj cesti tijekom vikenda nakon što su brojni građani pohrlili na zagrebačku goru nakon što je pao snijeg.

Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je na društvenim mrežama apel građanima koji automobilima odlaze u prirodu za vrijeme zimskih uvjeta. Poručuju im kako će njih spasiti, ali limeni ljubimci mogli bi čekati izvlačenje do proljeća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene