Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od sjevera do juga

I čelnici stranaka na terenu: Borba za glasove u punom jeku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan za danom, u borbu za glasove uključuju se predsjednici stranaka, župani, ministri, premijer. Premijer Milanović tako je poslijepodne proveo u Međimurju gdje je umirovljenicima čestitao godišnjicu braka, dok je šef HDZ-a prisustvovao svečanom otvorenju rotora u Slatini. Vremena su ovo kada je svako mjesto od iznimne važnosti.

Predsjednik SDP-a poslijepodne je proveo sa slavljenicima zlatnog pira. 'Želim da budete zdravi i da još dugo živite, oni koji su napunili 60-u godišnjicu braka, duboko poštovanje za izdržljivost', kazao je Milanović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

Međimurske umirovljenike pokušao je nadahnuti doskočicama o svojoj baki i djedu. 'Kada su moji djed i baka u Dalmaciji, mislim da je to bilo 1983., slavili 50-u godišnjicu braka, to mi se činilo kao nešto nedostižno, nešto ogromno, ili vi bolje izgledate kao oni tada ili sam ja ostario', kazao je Milanović.

>>
Milanović na skupu u Puli: Nikoga ne diskriminiramo!

Nekoliko sati ranije, istok zemlje ugostio je Tomislava Karamarka koji je stigao u Slatinu na svečano otvorenje kružnog toka. HDZ tvrdi - znamo prepoznati potrebe za bolji život građana. 'Hrvatski narod je prepoznao drugačiji HDZ', kazao je Karamarko.

Baloni su jutros letjeli i iznad Vukovara.. Gdje je dvoje SDP-ovih gradonačelnika svečano otvorilo most prijateljstva. 'Kad vidim ovu mladost, razmišljam da smo dobili jedan novi sadržaj gdje će ove djevojčice i dečki imati svoje prve spojeve, možda na ovom mostu', kazao je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo. Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je kazao da Vukovar u Rijeci, među Riječanima ima trajne prijatelje.

U šetnju rodnim mjestom ministar Zmajlović poveo je i predsjednika Sabora. Od sjevera do juga - borba za glasove u punom je jeku.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene