Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahtjevi do 19. kolovoza

HZZO raspisao natječaj za financiranje pripravničkog staža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) raspisao je natječaj za financiranje pripravničkog staža za doktore medicine u 2013. godini, priopćeno je danas iz HZZO-a.

Pripravnički staž izabrani kandidati moći će obaviti u ugovornim zdravstvenim ustanovama - bolničkim zdravstvenim ustanovama, poliklinikama čiji su osnivači županije i Grad Zagreb, ustanovama hitne medicinske pomoći, domovima zdravlja i zavodima za javno zdravstvo, kao i kod drugih ugovornih subjekata HZZO-a, kod poliklinika čiji su osnivači druge pravne i fizičke osobe, te kod privatnih zdravstvenih radnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za Dnevnik Nove TV Ostojić: Otići će nam najbolji liječnici, ali ostaju njihovi učenici Slika nije dostupna Inventura 2012. godine Ostojić nahvalio samog sebe: Napravljeni su značajni pomaci

>> HZZO sklopio ugovore s privatnim poliklinikama: 'Nije bilo nikakvih dogovora ispod stola'

Listu prvenstva pripravnika nakon roka za zaprimanje zahtjeva utvrdit će povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Ministarstva zdravlja, HZZO-a te ugovornih zdravstvenih ustanova, dok će Upravno vijeće HZZO-a donijeti odluku o izboru pripravnika. Nakon donošenja odluke kandidati će o izboru pripravnika biti obaviješteni putem web stranice HZZO-a.

Zahtjev za financiranje pripravničkog staža može se predati do 19. kolovoza na adresu - Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje - Direkcija, Margaretska 3, 10.000 Zagreb, s naznakom: "Za Javni natječaj u 2013. godini".

Obavijest o natječaju objavljena je u Narodnim novinama, a kompletan sadržaj natječaja može se vidjeti na web stranici HZZO-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene