Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupljena oprema

Humanitarna akcija za dječji odjel onkologije KBC Firule Split uskoro završava: ''Hvala svima''

Ella Dvornik i Iva Funtek (Foto: Iva Funtek)
Ella Dvornik i Iva Funtek (Foto: Iva Funtek) Foto: Iva Funtek
Humanitarna akcija za dječji odjel onkologije KBC Firule Split, koju su pokrenule Ella Dvornik i Iva Funtek, uskoro završava.

''Dragi prijatelji, poznanici, i svi ljudi dobre volje i plemenitog srca: humanitarna akcija za dječji odjel onkolologije KBC Firule Split uskoro završava. Uz pomoć svih vas, javno i tajno, naše zajedničke želje će se ostvariti; omogućili smo djeci i roditeljima barem malo ugodniji boravak na odjelu! Ako još netko ima želju donirati, može to učiniti do kraja idućeg tjedna. Nakon toga slijedi konačan popis svega što ste donirali, a i što smo od uplaćenih novaca kupili za KBC.

Pročitajte i ovo Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!"

Od srca hvala svima koji su bilo kojim putem sudjelovali, koji će tek sudjelovati u ovih preostalih par dana, a i onima koji nisu financijski ni materijalno mogli, ali su čistim srcem, molitvama i dobrom voljom dali vjetar u leđa akciji (bez kojih također od ovoga svega ne bi bilo ništa).

Ova akcija se zove 'U spomen na Luca Šeneta', jer je ova djevojčica od 14 godina ostavila neizbrisiv trag ne samo u meni nego mnogima.

Njena borba, njen vedar i pozitivan duh, njena vjera u Boga, plemenito srce i nježnost govore njenu veličinu.

Luca je učinila puno toga, čega zapravo sad postajemo svjesni. Iako fizički nije tu, s nama je u svakom trenu!'', napislaa je Iva na svom Facebooku koja zahvaljuje svima koji su sudjelovali u akciji.

Dalje je u statusu navela što je sve kupljeno zahvaljujući donacijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene