Predstava Duet za jednog (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Predstava Duet za jednog (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)

Dana 21. rujna 2018. u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" obilježit će se Nacionalni dan multiple skleroze (MS-a) RH pod pokroviteljstvom Grada Zagreba u organizaciji Točke na i, Ane Vilenice i Saveza društava multiple skleroze.


Tim povodom održat će se humanitarno izvođenje predstave "Duet za jednog" s početkom u 19 sati.

Vezani članci Predstava \"Proba orkestra\" u ZKM-u (Foto: ZKM) Zaigrani raspad metaforičnog orkestra koji svira u tonu ljudskih mana: Topli kaos društva u kojem je harmonija tek daleki ideal Službeni plakat predstave (Foto: Kerempuh) Izvrnuti svijet rodnih uloga na daskama Kerempuha: Što bi bilo da muškarci postanu "droljci", a žene predatori?

Sredstva skupljena prodajom ulaznica namijenit će se kupnji ortopedskih pomagala za poboljšanje mobilnosti i kvalitete života osoba s tjelesnim invaliditetom.

Ulaznica se može kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili online preko e-mail: blagajna@lisinski.hr.

Cilj je skupiti 150.000,00 kn kako bi se mogli ostvariti humanitarni ciljeve.

Humanitarna akcija traje do 30.10. 2018. Ukoliko želite, sredstva možete uplatiti i direktno na iban humanitarnog žiro računa HR3224840081502009465.