Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HSP počeo kampanju predstavljanjem programa i kandidata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska stranka prava počela je svoju predizbornu kampanju u Požegi predstavljanjem stranačkog programa i kandidata za V. izbornu jedinicu.

Upozoravajući na teško stanje u Hrvatskoj, posebice kada je riječ o prezaduženosti, nositelj svih lista HSP-a i predsjednik stranke Anto Đapić naglasio je da Hrvatskoj uskoro predstoji ekonomski tsunami.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Đapić nositelj liste i kandidat za gradonačelnika Slika nije dostupna HSP podnosi tužbu Ustavnom sudu zbog zabrane TV spota

Predsjednik HSP-a osvrnuo se i na jučerašnji prelazak nekoliko HSP-ovaca s područja Nove Gradiške u redove HDZ-a.

'Do jučer nismo ni znali koliko smo objektivno jaki. Nakon HDZ-ova paničnog napada na HSP unatrag mjesec dana, i to , najpodmuklijim političkim metodama, sada se vidi koliki je strah HDZ-a od HSP-a, posebice u IV. i V. izbornoj jedinici', rekao je Đapić.

HDZ ima razloga za paniku, jer je HSP vodeća stranka u Slavoniji i Baranji, pa je upravo zbog toga na udaru, ustvrdio je Đapić.

HSP se u proteklih 17 godina nije ogriješio o svoj narod niti ga je u bilo kojem trenutku izdao. Mi smo kao stranka imali uspona i padova, no nismo nikad iznevjerili temeljna načela, svjetonazor i vjerodostojnost, a to je ono što ostale vodeće stranke u Hrvatskoj nemaju, poručio je Đapić.

Pitao je kako to da nijedna Vlada, ni HDZ-ova niti SDP-ova, nije promijenila model privatizacije kojim je hrvatsko gospodarstvo dovedeno u težak položaj, a milijun ljudi dovedeno na rub siromaštva.

Navodeći kako između HDZ-a i SDP-a nema nikakve razlike, jer im je stalo samo da budu na vlasti, Đapić je istaknuo da HSP ne pristaje na ulogu statista koji šuti i čeka što će biti.

Na hrvatsku sadašnjost kritički se osvrnuo i Vlado Jukić, prvi na HSP-ovoj listi, pozivajući simpatizere na izađu na predstojeće izbore, a predstavila se i novoizabrana predsjednica požeškog HSP-a Zorica Krpan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene