Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vojkovića danas smjenjuju u HSLS-u, sutra u Croatia osiguranju.


Hrvoje Vojković je na kraju predushitio stranku i sam je podnio ostavku.S puno bijesa i gorčine govorio je o vođenju stranke od strane predsjednika Darinka Kosora.

Vezani članci Slika nije dostupna 'HDZ će na izborima doživjeti krah' Slika nije dostupna 'HSLS ne sudjeluje u pripremi braniteljskih prosvjeda'

'Nisam više htio biti u političkom blatu. Ja sam uvijek spreman za sve scenarije. Nitko nije preplaćen na niti jednu funkciju. Nisam rođen na tom mjestu direktora Croatia osiguranja i dajem na raspolaganje svoj mandata Jadranki Kosor i Vladi', rekao je danas Hrvoje Vojković

Za Dnevnik Nove TV je o svemu svoje viđenje rekao i Darinko Kosor. 'Sve hrvatske stranke posljednjih dana imaju probleme sa svojim nestašnim dečkima. Bio je jako nestašan i kršio nekoliko puta statut. Morali smo ga suspendirati. Pokušao je izazvati i izvanredni sabor HSLS-a, nalazio se sam sa našim partnerima', rekao nam je Darinko Kosor.

Kosor: Na čelo Croatia osiguranja mora doći stručan čovjek

Kosor kaže da on ima drugačije mišljenje o državnim tvrtkama od onog uobičajeno te smatra da Croatia osiguranje nije od HSS-a i HSLS-a. 'Naš prijedlog će biti da novi čelnik CO-a bude stručan čovjek, a ne iz kvote stranke', poručio je Kosor.

Vojkovića će na mjestu potpredsjednika stranke zamijeniti Dragutin Kranjčec koji se jedino može pohvaliti time da je gradonačelnik Varaždinskih toplica.

A i sam Hrvoje Vojković još jučer je rekao da ne želi biti dio Kosorova tima. Da je Vojković pri kraju političke i poslovne karijere, potvrđuju i informacije kako bi sutra mogao biti razriješen i dužnosti predsjednika Uprave Croatia Osiguranja.