Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diljem su svijeta

Hrvatski vojnici u mirovnim misijama čestitali građanima Božić i Novu godinu

Aktualno Galerija 3. hrvatski kontigent u Mađarskoj 3. hrvatski kontigent u Mađarskoj Foto: Dnevnik Nove TV Hrvatska vojska - 1 Hrvatska vojska - 1 Foto: Vijesti u 17 Hrvatska vojska - 2 Hrvatska vojska - 2 Foto: Vijesti u 17 Hrvatska vojska - 3 Hrvatska vojska - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Hrvatska vojska - 4 Galerija 1/5 >>
Prigodnu čestitku za Božić i Novu 2024. godinu poslali su hrvatski vojnici u mirovnim misijama.

Među prvim čestitkama za Novu godinu stigle su one od hrvatskih vojnika u misijama.

U ukupno 10 misija, operacija i aktivnosti trenutačno se nalazi oko 300 vojnika - i to redom na Kosovu, u Poljskoj, Mađarskoj, Indiji i Pakistanu, Zapadnoj Sahari, Libanonu, Iraku..

Cilj je pridonijeti jačanju kolektivnog mira i sigurnosti te stvaranju pozitivne slike o Republici Hrvatskoj kao pouzdanom savezniku i partneru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u luksuznom hotelu Slavni kuhar dobio otkaz zbog ponižavanja: Pomoćnika tjerao da satima sjedi gol s jabukom u ustima i mrkvom u anusu

Pripadnici 3. hrvatskog kontigenta odaslali su i prigodnu čestitku svim građanima Hrvatske iz Mađarske gdje su trenutno smješteni.

"Svim građanima RH, pripadnici 3. hrvatskog kontinegnta u Mađarskoj žele vam sretan Božić i sretnu i uspješnju 2024. godinu"


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene