Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon burnog tjedna

REPKA UJEDINILA POLITIČARE Karamarko i Petrov objavili istu pjesmu podrške vatrenima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobjeda hrvatske nogometne reprezentacije ujedinila je potpredsjednike Vlade Tomislava Karamarka i Božu Petrova. Za reprezentaciju je navijala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Brojne su čestitke zbog pobjede Hrvatske, a na društvenim mrežama naše su nogometaše bodrili i mnogi političari te osobe iz javnog života. Pobjeda hrvatske nogometne reprezentacije ujedinila je potpredsjednike Vlade Tomislava Karamarka i Božu Petrova pa su obojica za potporu nogometašima na svojim Facebook profilima objavila istu pjesmu, himnu Vatrenih - "Lijepa li si."

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

'Nogomet je u Hrvatskoj uvijek bio više od sporta. U olovnim vremenima on je bio važan dio nacionalnog indetiteta i borbe za slobodnu Hrvatsku', napisao je čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade, Božo Petrov na Facebooku.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene