Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

'Više nije teško raditi 15 sati'

Hrvatski eliksir mladosti od sutra u prodaji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priče su postale stvarnost. Na police stiže eliksir mladosti!

Nakon 10 godina strpljivog istraživanja, tu je! Tableta koja štiti stanice od starenja, ili, produljuje život. 'Ako ćemo spriječiti nastanak bolesti, oksidaciju stanica, onda ćemo sigurno i produžiti život, ali ako bude malo, onda ćemo napraviti novi', rekao je dr.med. Slavko Ivković, član Europske akademije za interdisciplinarnu medicinu.

Pročitajte i ovo Zabrana vječnih kemikalija - 2 Uzrokuju hormonske poremećaje Nalaze se svuda oko nas, a sada ih EU želi zabraniti. Paradoksalno, najviše se koriste kao dio proizvodnje - lijekova Ilustracija Sve je planulo Ljudi opustošili ljekarne nakon poruke Ministarstva: "Budite spremni!" Upute su vrlo jasne i tablete nisu za svakoga

'To nije pobjeda nad prirodom u smislu borbe protiv majke prirode, nego iskoristiti ono što je dala u evoluciji, da to traje duže nego što je ona zamislila', rekao je prof.dr.sc. Miroslav Radman. Posljednja dva stoljeća, ljudski vijek se produžuje po šest sati na dan tri mjeseca u godini. 'Imamo pravo legitimno, da smo davno počeli tu igru, da zaštitimo sebe od preuranjene smrti, pa bila ona preuranjena sa 100 godina', rekao je Radman.

Sastojci tablete nisu tajna, radi se o mješavini poznatih antioksidansa. 'Supstance iz rajčice, supstance iz koštica grožđa, supstance iz zelenog čaja', rekao je Ivković. Tablete nove generacije, kažu tvorci, smanjuju rizik od obolijevanja. I sam Radman priznao je kako mu nakon uzimanja eliksira mladosti, radni ritam od 15 sati, više ne pada teško.

'Ako smo nešto zeznuli, neka se to vidi na meni radije nego na nekom drugom tko je platio 100 eura za to, ja nisam platio', rekao je Radman. Tablete napravljene rukom hrvatskih umova od sutra su na europskim policama. Hrvatska će na njih ipak malo pričekati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene