KBC Rijeka
KBC Rijeka Foto: Nel Pavletic/Pixsell

Hrvatski branitelj Muhamed Hubanić darovao je u petak više od 100 tisuća kuna kardiokirurgiji riječkoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC), izvijestio je taj KBC.


Muhamed Hubanović Hamo darovao je više od 100 tisuća kuna Zavodu za kardiotorakalnu kirurgiju Klinike za kirurgiju riječkoga KBC-a u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život. Tim novcem kupljeni su uređaji kojim će se koristiti u operacijskoj dvorani, tom Zavodu i Klinici za kirurgiju.

Hubaniću su na vrijednom daru u ime KBC-a zahvalili zamjenica ravnatelja Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju Igor Medved, pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Liječnici KBC-a o dječaku kojemu je petarda raznijela šaku Liječnici o dječaku kojemu je petarda odnijela šaku: "Mogao je umrijeti, a sve zbog gluposti"

Mirjana Livojević u Dnevniku Nove TV - 2 Liječnica o poražavajućim rezultatima studije: "Bombastično prezentirana reforma neće riješiti probleme"

Nesebični darivatelj Muhamed Hubanić Hamo izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju riječkoga KBC-a, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju, ističući kako vjeruje da je donacija došla u prave ruke te da će olakšati rad osoblju, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim.

"Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima", poručio je tom prigodom Hubanić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju