Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Željeznička nesreća u Plaškom: Vagon izletio iz tračnica i udario u lokomotivu, zatvorena pruga Ogulin – Knin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog izlijetanja vagona teretnog vlaka na kolodvoru Plaški zatvorena je željeznička pruga na relaciji Ogulin – Knin. U nesreći nema ozlijeđenih.

Prilikom ulaska teretnog vlaka na kolodvor u Plaškom došlo je do izlijetanja posljednjeg vagona kompozicije iz tračnica, doznajemo iz PU karlovačke.

Pročitajte i ovo Turistički vlakić, ilustracija Policija objavila detalje Fantomski turistički vlakić: Nije vozio nijedan dan, a poduzetnik uzeo više od 32.000 eura Ilustracija Zaustavljeni na vrijeme Spriječena katastrofa: Vlakovi se kretali jedan prema drugome, otkriveno i tko je krivac

Vagon je nakon izlijetanja iz tračnica naletio i udario u lokomotivu drugog teretnog vlaka, koji je stajao na istom kolodovru.

U nesreći, na svu sreću, nema ozlijeđenih, a policija provodi očevid kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Promet prugom na relaciji Ogulin – Knin, koja prolazi i kroz Plaški, obustavljen je.

Iz HŽ-a je jutros priopćeno da je zbog izvanrednog događaja u kolodvoru Plaški i očevida do daljnjeg za željeznički promet zatvorena dionica Ogulin – Knin. U priopćenju Korporativnih komunikacija HŽ Infrastruktura nisu otkrili se što se dogodilo.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su na dionicama između kolodvora Lupoglav i Borut na pruzi državna granica – Buzet – Pula; između kolodvora Moravice i Rijeka na pruzi Zagreb – Rijeka; između kolodvora Josipdol i Perušić na pruzi Oštarije – Knin - Split; između kolodvora Novi Marof i Varaždin na pruzi Zaprešić – Čakovec; između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica – Botovo – Dugo Selo; između kolodvora Sisak i Greda na pruzi Zagreb – Sisak – Novska.

Također, zbog radova na održavanju na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Slavonski Brod i Sibinj od 7:00 do 15:00 te između kolodvora Stari Mikanovci i Andrijevci od 7:15 do 13:55 promet će teći jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja.

Zbog demontaže kolosijeka u kolodvoru Novi Dvori u sklopu radova na modernizaciji i elektrifikaciji pružne dionice Zaprešić – Zabok do 8. prosinca očekuju se odstupanja od voznog reda vlakova 3014 (Zagreb GK 16:42 – Zaprešić 17:06 – Zabok 17:42 – Varaždin 19:37) i 3015 (Varaždin 14:14 – Zabok 16:39 – Zaprešić 17:18 – Zagreb GK 17:41). (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene