Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pao s quada

Hrvatska vojska spasila ozlijeđenog francuskog turista na Velebitu

Spašavanje ozlijeđenog francuskog turista (Foto: MORH)
Spašavanje ozlijeđenog francuskog turista (Foto: MORH) Foto: MORH
Pripadnici Vojne policije i Medicinskog tima Hrvatske vojske spasili su ozlijeđenog francuskog turista na Velebitu, priopćilo je Ministarstvo obrane.

Nakon hodnje ključnog osoblja Ministarstva obrane i Hrvatske vojske na Velebitu u ponedjeljak, 22. listopada 2018., pripadnici Vojne policije i Medicinskog tima Hrvatske vojske uočili su francuskog turista koji je stradao prilikom pada s quad vozila kod predjela Štirovače.

Pročitajte i ovo Tihomir Kundid Tihomir Kundid Novi šef Hrvatske vojske dobio podršku Odbora za obranu Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Ivana Petrović iz Munchena U sjeni smrti Navaljnog: "U Hrvatskoj su svima puna usta sigurnosti, a jedno nitko ne spominje"

Satnik Marin Jerković i nadnarednik Ivica Plečić iz Vojne policije te pripadnici Medicinskog tima, u čijem su sastavu bile liječnice natporučnice Tajana Vujnović i Danijela Vrhovski te medicinske tehničarke natporučnica Valentina Malović i nadnarednica Magda Gugić, kao i vozač sanitetskog vozila skupnik Janko Pozaić, sudjelovali su u spašavanju ozlijeđenog turista. Pomogli mu i zbrinuli ga te potom i prevezli u najbližu bolnicu u Gospiću, prioćeno je iz Ministarstva obrane.

U priopćenju se dodaje da su tom prilikom pripadnici Hrvatske vojske brzinom reakcije i stručnošću pokazali na djelu svoju profesionalnost.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene