Hrvatska vojska odgovorila na izazov Tetris Challenge (Foto: MORH)
Hrvatska vojska odgovorila na izazov Tetris Challenge (Foto: MORH) Foto: MORH

Hrvatska vojska odgovorila je na izazov Tetris Challenge. Za ovu prigodu stavili su i pilotski rubac koji su dobili na nedavnoj svečanosti prigodom završetka obuke na helikopterima Kiowa.


Piloti i zrakoplovni tehničari “zračne konjice” Hrvatske vojske s helikopterom OH-58D Kiowa Warrior sudjelovali u Tetris Challengeu

Vezani članci Vojno vozilo, ilustracija (Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL) Dvojica pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva lakše ozlijeđena u nesreći na Pelješcu Helikopter hrvatske vojske (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ponovno priveden švercer oružjem kojeg su vojni piloti prevezli helikopterom, ministar Krstičević razgovarao s pilotima

Hrvatska vojska u srijedu 9. listopada 2019. odgovorila je na izazov Tetris Challenge u kojem su sudjelovali piloti i zrakoplovni tehničari Eskadrile helikoptera 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, s helikopterom OH-58D Kiowa Warrior i pripadajućom opremom.

Kao poseban detalj, piloti “zračne konjice” Hrvatske vojske za ovu su prigodu stavili i pilotski rubac koji su dobili na nedavnoj svečanosti prigodom završetka obuke na helikopterima Kiowa.

Hrvatska vojska odgovorila je na izazov policije te izaziva Hrvatsku gorsku službu spašavanja kao dio sustava domovinske sigurnosti na sudjelovanje u Tetris Challengeu.