Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stavili i pilotski rubac

Hrvatska vojska s helikopterom Kiowa Warrior odgovorila na izazov Tetris Challenge

Hrvatska vojska odgovorila na izazov Tetris Challenge (Foto: MORH)
Hrvatska vojska odgovorila na izazov Tetris Challenge (Foto: MORH) Foto: MORH
Hrvatska vojska odgovorila je na izazov Tetris Challenge. Za ovu prigodu stavili su i pilotski rubac koji su dobili na nedavnoj svečanosti prigodom završetka obuke na helikopterima Kiowa.

Piloti i zrakoplovni tehničari “zračne konjice” Hrvatske vojske s helikopterom OH-58D Kiowa Warrior sudjelovali u Tetris Challengeu

Pročitajte i ovo Tihomir Kundid Tihomir Kundid Novi šef Hrvatske vojske dobio podršku Odbora za obranu Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Ivana Petrović iz Munchena U sjeni smrti Navaljnog: "U Hrvatskoj su svima puna usta sigurnosti, a jedno nitko ne spominje"

Hrvatska vojska u srijedu 9. listopada 2019. odgovorila je na izazov Tetris Challenge u kojem su sudjelovali piloti i zrakoplovni tehničari Eskadrile helikoptera 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, s helikopterom OH-58D Kiowa Warrior i pripadajućom opremom.

Kao poseban detalj, piloti “zračne konjice” Hrvatske vojske za ovu su prigodu stavili i pilotski rubac koji su dobili na nedavnoj svečanosti prigodom završetka obuke na helikopterima Kiowa.

Hrvatska vojska odgovorila je na izazov policije te izaziva Hrvatsku gorsku službu spašavanja kao dio sustava domovinske sigurnosti na sudjelovanje u Tetris Challengeu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene