Hrvatska vojska odgovorila na izazov Tetris Challenge (Foto: MORH)
Hrvatska vojska odgovorila na izazov Tetris Challenge (Foto: MORH)

Hrvatska vojska odgovorila je na izazov Tetris Challenge. Za ovu prigodu stavili su i pilotski rubac koji su dobili na nedavnoj svečanosti prigodom završetka obuke na helikopterima Kiowa.


Piloti i zrakoplovni tehničari “zračne konjice” Hrvatske vojske s helikopterom OH-58D Kiowa Warrior sudjelovali u Tetris Challengeu

Vezani članci Vojni policajac poginuo na autocesti (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) - 2 Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo mladi vojnik: Kamion na zaustavnom traku udario u dva vojna vozila Hrvatska vojska, ilustracija (Foto: Marko Jurinec/PIXSELL) MORH oštro osudio brutalan napad svog pripadnika na 14-godišnjaka u Otočcu: "Zamahnuo je letvom prema mojoj glavi..."

Hrvatska vojska u srijedu 9. listopada 2019. odgovorila je na izazov Tetris Challenge u kojem su sudjelovali piloti i zrakoplovni tehničari Eskadrile helikoptera 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, s helikopterom OH-58D Kiowa Warrior i pripadajućom opremom.

Kao poseban detalj, piloti “zračne konjice” Hrvatske vojske za ovu su prigodu stavili i pilotski rubac koji su dobili na nedavnoj svečanosti prigodom završetka obuke na helikopterima Kiowa.

Hrvatska vojska odgovorila je na izazov policije te izaziva Hrvatsku gorsku službu spašavanja kao dio sustava domovinske sigurnosti na sudjelovanje u Tetris Challengeu.