Ministar gospodarstva Darko Horvat prihvatio je ocjenu i dodao kako imaju isti cilj i istu viziju.


Vlada je za odrađeni posao u tri godine mandata od Udruge poslodavaca dobila ocjenu dovoljan. Ocjena se odnosi na ostvareni gospodarski rast, ostvareni rast zapošljavanja, dok je za demografsku obnovu dobila jedinicu. Istu ocjenu poslodavci su dali za aktivaciju državne imovine, porezna reforma dobila je trojku, a investicije ocjenu dovoljan.

Vezani članci Ukrajinska vojska - 1 Objavljen tekst odluke o obuci Ukrajinaca: Učit ćemo ih taktici, zapovijedanju, bojevom gađanju... Ilustracija - 5 Vlada ponovno intervenirala: Pogledajte nove cijene goriva na benzinskim pumpama

"Dok Vlada misli da je napravila puno, mi mislimo da nije napravila dovoljno da bi bitnije popravila uvjete poslovanja i poziciju Hrvatske", rekla je Gordana Deranja, predsjednica HUP-a.

"E, sad, ako vi poduzetnicima date nama za pravo da mislimo da smo napravili puno, ja ću davati vama za pravo činjenicu da to nije dovoljno. I složit ćemo se, siguran sam, jer imamo isti cilj, istu misiju, istu viziju", rekao je ministar Darko Horvat.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju