Stolni tenis, pikado, masažne fotelje... Ne nije riječ o nekom novom centru za zabavu i opuštanje već o jednoj od vodećih informatičkih tvrtki u Hrvatskoj. Oni su odlučili uložiti 100 tisuća kuna i svojim zaposlenicima urediti sobu za opuštanje po uzoru na najveće svjetske kompanije. Smatraju da će tako dobiti motiviranije i uspješnije radnike i odgovoriti ih od bijega u inozemstvo.


Zen soba, kako ju zovu, za radnike je pun pogodak. A dok se jedni bave sportom drugi se opuštaju.

Vezani članci Pink (Foto: Profimedia) Ne mari ni za što: Potpuno se opustila u bikiniju, a pokazala je i brojne tetovaže na golom tijelu Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Tko bi mu rekao da ima 52? Slavni šarmer koji je nedavno oženio 31 godinu mlađu, uhvaćen u trenucima opuštanja

Zabava će, smatraju u tvrtci, poboljšati obavljanje većinom visoko intelektualnih i kreativnih poslova za koje je nužna motivacija. 'Mislimo da ćemo kroz to pomoć da se zaposlenici riješe stresa i da na neki način prikupe motivaciju da bi bili još kvalitetniji i produktivniji', kaže član Uprave Leo Petrov.

'Nekad zapneš na nečemu što želiš riješiti nekad kad odeš i kad se baviš s nečim, s bilo kojim sportom brže ti dođe odgovor', dodaje zaposlenik Danijel.

KAKAV ŠEF! Nevjerojatno što je napravio svojim zaposlenicima

Iz Uprave kažu da radnici mogu dolaziti u sobu kad žele i ostati koliko žele.

To je i poruka mladim informatičkim stručnjacima da ne bježe u inozemstvo za većim plaćama.

'Puno puta možda taj financijski segment nije toliko ni bitan jer netko ne želi raditi za puno više novaca ako svaki dan mora ići s grčem na posao', dodaje Petrov.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook