Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenule i morske radosti

Hrvatska se pržila na ljetnih 30 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Daruvaru je izmjerena najviša temperatura od ljetnih 31 stupnjeva, dok je u Karlovcu, Lipiku i Slunju tijekom subote izmjereno tek stupanj niže.

Pravo ljetno vrijeme stiglo je u Hrvatsku. U visokim temperaturama i suncu ovog vikenda uživa cijela zemlja. Najtoplije je bilo u Daruvaru gdje je izmjeren 31 stupanj. Vruće je bilo i u Karlovcu, Lipiku i Slunju gdje je u 14 sati izmjereno čak 30 stupnjeva. Najniža temperatura u 14 sati izmjerena je u Zadru te na Hvaru, ugodnih 22 stupnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže zatopljenje! Konačno proljeće: Ovaj tjedan uživamo u suncu, ali nešto bi vas moglo iznenaditi! Slika nije dostupna Veljača prevrtljivica Je li zima 'dala svoje'? Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

Nešto su niže temperature bile na moru, tako je u Dubrovniku i na Malom Lošinju izmjereno stupanj više nego u Zadru, 23 stupnja. 25 je bilo na Rabu i u Senju, a u Splitu 26 stupnjeva.

Pred nama je možda i još topliji dan, istok zemlje mogao bi zagrijati također 31 stupanj. Ove temperature iznadprosječno su visoke za kraj travnja i početak svibnja.

>> Kraj travnja bit će jedan od najtoplijih ikada!

Sunčano i natprosječno toplo zadržat će se do sredine tjedna. Nakon toga temperature će se spustiti na oko 23 do 24 stupnja što je također visoko za ovo doba godine. Takve temperature trebale bi se zadržati do vikenda koji bi, prema sadašnjim prognozama, također trebao biti lijep.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene