Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidovnjakinja i astrolog

Hrvati nisu paničari i gledat će samo kako da više zarade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S Novom godinom počinju i velika poskupljenja, od plina do zdravlja, ali prognoze vidovnjaka i astrologa nisu tako crne. Očekuje li nas uistinu bolja godina od najavljene?

Brutalno ubojstvo mlade Ivane Hodak prema predviđanju vidovnjakinje Maje Panić trebalo bi se razriješiti već početkom godine. 'Iskreno već imam viziju kad i kako, i naravno samo fizičku, tko bi to mogao biti', rekla je Maja. Poskupljenja i recesija prema predviđanju vidovnjakinje Maje Panić neće imati velikog odjeka, pogotovo u drugoj polovici godine, građane će samo natjerati da bolje preispitaju načine zarade. 'Građani će pokazati prije svega da nisu paničan narod i to će dočekati s jednom dozom sarkazma', objasnila je Maja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Tri pomračenja' Ruski astrolog predvidio zrakoplovne nesreće još 2009. godine - Ali to nije sve! Slika nije dostupna Drama u Dusseldorf Proročici prerezao vrat jer mu se nije svidjelo što je čuo?!

Astrolog Neven Dužević ipak smatra da nas očekuje teža godina, a ljudi će biti još otuđeniji. Prema njemu, više ćemo vremena provoditi pred televizorom i na taj način bježati od problema.'U slučaju da vlada pobjegne od socijalne politike moguće su onda nekakve pobune, šverc, sve ono što se događa na crnom tržištu', kaže Neven. 

Oboje su složni u jednom, zagrebački gradonačelnik svojim izjavama zabavljat će nas i ove godine. Iako nam nije bio omiljen u zadnje vrijeme zbog recesije, premijera Sanadera očekuje iznimno dobra godina. 'On će naučiti slušati otkucaje svojeg naroda i naučit će se tom narodu približiti na jedan nježniji način', rekla je Maja. 

Predsjedniku Mesiću predstoji godina odluke, ostati ili nestati iz politike. Novi predsjednik bit će netko poznat iz redova politike. Vlatka Pokos ni ove nas godine neće razočarati, a ni saga Gotovčevi. Maja predviđa smrt jedne osobe koja je doprinijela glazbi i kulturi naše zemlje. 

Bilo kako bilo, ni ove godine, čini se, neće nam biti nimalo dosadno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene