Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije sjednice Vlade

Ministri o transkriptu iskaza Martine Dalić Uskoku: "To je pucanj u prazno"

Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr)
Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministar gospodarstva Darko Horvat prije sjednice Vlade komentirao je iskaz Uskoku svoje prethodnice Martine Dalić te štrajk u Uljaniku.

Ministar Horvat poručio je da je cilj Vlade da brodogradnja u Hrvatskoj postane profitabilna po uzoru na koji je to učinjeno s brodogradilištima Viktor Lenac i Brodosplit.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Darinko Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Darinko Kosor o rekonstrukciji Vlade "Zašto ne bismo išli na nove izbore? Ja sam protiv preslagivanja u Saboru"

Na pitanje novinara o procurjelom iskazu Martine Dalić Uskoku, Horvat je poručio da je o svemu Državno odvjetništvo već dalo svoje mišljenje.

"Nemam nikakvo pravo sumnjati u navode Državnog odvjetništva", istaknuo je. Podsjetimo, DORH je odbacio daljnju istragu u slučaju Dalić.

Na pitanje o tome kako komentira to da je ministar financija Zdravko Marić lagao o broju sastanaka u vezi s lex Agrokorom, Horvat je poručio kako "Hrvatska vlada ne smije podleći medijskim pritiscima".

"Pucanj u prazno"

Komentar je dao i ministar Lovro Kuščević, koji je isto tako istaknuo da je DORH već odbacio istragu u čitavom slučaju.

"To je pokušaj da se umanji nastojanje Vlade oko spašavanja Agrokora", rekao je ministar Kuščević.

"Ovo je pucanj u prazno", zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene