Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dobra suradnja'

Holy od Čačića dobila buket cvijeća: 'Zaslužila sam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy prilikom izlaska iz zgrade Vlade nosila je u ruci veliki buket cvijeća.

Novinarima je kazala kako je cvijeće dobila od prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića za dobru suradnju. 'Dobro surađujemo, pa sam zaslužila', komentirala je kratko Holy. Na pitanje je li poklon ekološki, našalila se kazavši kao bi bilo bolje da je cvijeće u tegli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HNS prozvao vladajuće Čačić: Vlada čini sve da ne učini ništa; Kosor: 'Lamentira da bi bio na tv' Slika nije dostupna Čačić o novom broju nezaposlenih 'Dotakli smo dno, a pojava sunca i sezonaca neće ništa promijeniti'

>> Sukob Milanovića i Čačića na sjednici Vlade

Podsjetimo, do razilaženja mišljenja između Mirele Holy i Radimira Čačića došlo je oko zakona o Agenciji za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, nakon primjedbe ministrice koja je rekla da je spomenuti zakon nedorečen.

Premijer Zoran Milanović tražio je tada da se spomenuti prijedlog Zakona povuče iz procedure. No, potpredsjednik Čačić usprotivio se povlačenju prijedloga ili bilo kakvoj odgodi zakona.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene