Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Referendum o braku

FOTO HNS-ovci na saborskim klupama stavili pločice - PROTIV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnici HNS-a su na svojim saborskim klupama istaknuli narančaste pločice na kojima piše PROTIV, te time izrazili svoj stav o referendumu o braku.

Na saborskim klupama zastupnika HNS-a našao se i jedan zanimljiv detalj - narančaste pločice na kojima piše - protiv, te logo HNS-a. Time su izrazili svoj stav o nadolazećem referendumu o braku.

Pročitajte i ovo Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Borba za vlast Ljevica smislila novi plan za rušenje HDZ-a: Prvo je potrebno konstituirati Sabor Slika nije dostupna Što će odlučiti? Ustavni suci podijeljeni oko ocjene ustavnosti referendumskog pitanja

HNS-ovac Boris Blažeković u telefonskom razgovoru rekao nam je kako su pločicama još jednom htjeli reći da su protiv.

'A zašto smo protiv? Zato što svatko od nas na neki način pripada nekoj manjini', rekao je Blažeković. Istu izjavu napisao je i na svom Facebook profilu.

>>Radoš: HNS-ovo 'protiv' raspisivanja referenduma ne ugrožava koaliciju

I njegov kolega Goran Beus Richembergh poručio je isto. 'Zašto smo PROTIV? Zato što svatko od nas na neki način pripada određenoj manjini', poručio je Beus Richembergh.

HNS je i prije saborskog raspisivanja referenduma jasno poručio kako je to zadiranje u prava manjina, a prilikom glasovanja u Saboru su bili suzdržani.

HNS-ov Igor Kolman inicijativu 'U ime obitelji' nazvao je 'prljavim pokretom' objašnjavajući kako istospolnim brakovima ne bi bila ugrožena institucija braka nego bi ona doživjela revoluciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene