Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opovrgavaju medijska nagađanja

HNB: Guverner Rohatinski nema političkih ambicija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski još je u siječnju ove godine izjavio da nema nikakvih političkih ambicija i da se ni na koji način ne namjerava angažirati na predstojećim parlamentranim izborima u Hrvatskoj, ponovili su danas iz HNB-a u priopćenju kojim reagiraju na medijske spekulacije o guvernerovom političkom angažmanu.

'Ponukani aktualnim medijskim nagađanjima o mogućem političkom angažmanu guvernera HNB-a dr. Željka Rohatinskog držimo potrebnim podsjetiti na guvernerovu izjavu iz siječnja ove godine u kojoj ističe da nema nikakvih političkih ambicija i da se ni na koji način ne namjerava angažirati na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. Na izjave u kojima se spekulira s guvernerovim angažmanom na spomenutim izborima u okviru određenih političkih opcija nemamo drugih komentara', navodi se u kratkom priopćenju HNB-a. (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Pišu budalaštine" Plenkovića naljutilo pitanje o Hrvoj Šipek i Turudiću: "Pa to su gluposti da ne mogu biti gluplje" Numizmatička kovanica S prigodnim motivima HNB izdao zlatnu i srebrnu numizmatičku kovanicu "Trsatski zmaj"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene