Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DALI MU PODRŠKU

Javili se iz "Sjeverne Koreje": Hladno pivo odbilo svirati u Karlovcu kao zamjena Bajagi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Odlučili smo razbiti dileme i trileme oko toga: doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena", objavili su iz Hladnog piva.

Nakon što je objavljeno da popularni pjevač Momčilo Bajagić Bajaga neće nastupiti na Danima piva u Karlovcu, navodno zbog pritisaka hrvatskih branitelja, na svojoj je Facebook stranici reagirao i legendarni domaći bend Hladno pivo, za koji se navodilo da će biti Bajagina zamjena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 1 Obnova iz pakla Žena upala u iskopanu rupu duboku tri metra, radove kao da izvodi tvrtka A je to, a neki su u suzama zvali gradonačelnika

"Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena.

Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!", poručili su članovi Hladnog piva na svom Facebook profilu, uz Bajaginu pjesmu "Ovo je Balkan". Uz status dodali su i lokaciju - Sjeverna Koreja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene