Hladno pivo (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Hladno pivo (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Odlučili smo razbiti dileme i trileme oko toga: doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena", objavili su iz Hladnog piva.


Nakon što je objavljeno da popularni pjevač Momčilo Bajagić Bajaga neće nastupiti na Danima piva u Karlovcu, navodno zbog pritisaka hrvatskih branitelja, na svojoj je Facebook stranici reagirao i legendarni domaći bend Hladno pivo, za koji se navodilo da će biti Bajagina zamjena.

Vezani članci Potres kod Karlovca (Foto: screenshot EMSC) Potres kod Karlovca: "Zvučalo je kao kad avion probije zvučni zid..." Iz Mrežnice spašen migrant (Foto: PU karlovačka) - 1 Spasili migranta iz hladne Mrežnice: Muškarac upao u rijeku i zapeo na slapu, spasio ga HGSS

"Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena.

Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!", poručili su članovi Hladnog piva na svom Facebook profilu, uz Bajaginu pjesmu "Ovo je Balkan". Uz status dodali su i lokaciju - Sjeverna Koreja.