Bajaga (FOTO: PR)
Bajaga (FOTO: PR)

Momčilo Bajagić Bajaga tvorac je najvećih rock-hitova i sa svojim je Instruktorima na albumu "U sali lom" isporučio devet novih pjesama koje su fanovi diljem regije jedva dočekali.


Nakon više od tri godine Bajaga je nastupio u Luckia Casinu hotela Antunović pred mnogobrojnom zagrebačkom publikom i legendarnim rokerima Baretom, Mrletom iz Let 3, ali i Ivanom Zakom, koji su došli podržati kolegu.

Vezani članci Momčilo Bajagić-Bajaga (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Nakon Karlovca, upitan Bajagin koncert na Špancirfestu: Branitelji ga ne žele ni u Varaždinu Miroslav Škoro, Bajaga, Đorđe Balašević (FOTO: Pixell) Škoro oštro uzvratio: ''Dok sam ja pjevao borcima u Zadru, neki su pjevali kninskim korpusima''

"U sali lom", dugoočekivani novi studijski album Bajage & Instruktora ekskluzivno je predstavljen zagrebačkoj publici. Dvanaesti po redu studijski album jednog od najvećih regionalnih rock 'n' roll bendova objavili su zajednički PGP RTS i Croatia Records dok je izvršni producent GMR Beograd.

Momčilo Bajagić Bajaga tvorac je najvećih rock-hitova i sa svojim je Instruktorima na albumu "U sali lom" isporučio devet novih pjesama koje su fanovi diljem regije jedva dočekali. Nošene prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock-poetikom, izvedene pjesme "U sali lom", "Može da te ubije grom", "Severac","Bilo bi lako" i "Nikad te više neću zvati" ispraćene su uz oduševljenje okupljenih.

Bajaga (FOTO: PR)
Bajaga (FOTO: PR)

Goran Bare, Branimir Jovanovac i Darko Bakić iz bendova Opća opasnost i Buđenje, Ivan Zak, glazbeni kritičar Bojan Mušćet i brojni prijatelji i suradnici, ali najbitnije ljubitelji Bajagina opusa, okupili su se i uživali su u sjajnoj atmosferi i gostoprimstvu domaćina. Za kraj službene promocije albuma Bajaga & Instruktori izveli su svoj veliki hit, rock evergreen "Tišina" i time zaključili ovaj sjajan događaj od srca se zahvalivši okupljenima.