Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak s hrvatskim čelnicima

Hillary Clinton danas dolazi u Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka državna tajnica Hillary Clinton danas dolazi u posjet Hrvatskoj.

Clinton će se sastati s predsjednikom Ivom Josipovićem, premijerom Zoranom Milanovićem i ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić. Clinton će s njima razgovarati o ulozi Hrvatske kao saveznika u NATO-u, njezinu ulasku u EU iduće godine te gospodarskim odnosima dviju zemalja. Clinton u svoj prvi posjet Zagrebu dolazi na kraju turneje po sjeveru Afrike i zemljama regije.

Kako smo jučer objavili u Dnevniku Nove TV posjet američke državne tajnice Zagrebu pod strogim je mjerama osiguranja. Samo u Beogradu bila je pod budnim okom čak četiri tisuće policajaca i specijalaca.

Pročitajte i ovo Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) razmišlja o tome Hillary Clinton je "pod velikim pritiskom" da se kandidira za izbore 2020.: "Nikad ne reci nikad" Michael Cohen (Foto: Jim WATSON / AFP) PRED KONGRESOM Dramatično svjedočenje bivšeg Trumpova odvjetnika: "On je varalica, rasist i lažljivac"

Sve lokacije, pa tako i onu na Markovu trgu, gdje će američka delegacija, među ostalim, boraviti detaljno su pregledane. Iznimno jako osiguranje ništa ne prepušta slučaju. No, stručnjaci za sigurnost vjeruju da nećemo svjedočiti prizorima na kakve smo navikli, dugim cijevima i snajperistima na okolnim zgradama, helikopterima u zraku.

U 16:30 pratite uključenje UŽIVO iz Vlade na Dnevnik.hr!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene