Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza intervencija

HGSS spasio radnike zarobljene u tlačnoj cijevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja spasili su jučer trojicu radnika u Hidroelektrani Dubrovnik koji su ostali zarobljeni u 50 metara dubokoj tlačnoj cijevi.

Trojica djelatnika ovlaštene tvrtke za pjeskarenje su uz pomoć pokretne platforme spuštena kroz otvor vodospremnika da bi izveli radove na vodospremniku koji je iznad hidroelektrane, izvijestio je jutros HGSS i Državni centar za zaštitu i spašavanje.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Intervencija HGSS-a HEROJI U PROBLEMIMA Na njih se uvijek može računati, a sada oni trebaju pomoć: Evo što HGSS traži od Vlade

>> HGSS spasio zalutalu Slovenku i izgubljenog berača gljiva

No, pokvario se mehanizam pokretne platforme i radnici, 'zarobljeni u cijevi', zatražili su pomoć. Brzom intervencijom pripadnika HGSS-a radnici su oko 18 sati izvučeni i nitko nije ozlijeđen.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene