Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojna spašavanja

HGSS spasio zalutalu Slovenku i izgubljenog berača gljiva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici HGSS-a spasili su zalutalu 31-godišnju slovensku turistkinju koja je planinarila na Lošinju i 71-godišnjeg muškarca koji se na području Slunja izgubio u berbi gljiva.

Slovenskoj turistkinji, koja je zalutala planinareći po Lošinju na brdu Osorčica, na poziv u pomoć pritekli su riječki HGSS-ovci. Slovenka nije bila ozlijeđena ali bez pomoći nije mogla pronaći put nazad, izvijestio je HGSS.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja Teške ozljede VIDEO "Nažalost, nismo pobijedili na Eurosongu, ali jesmo - na stijeni": HGSS-ovci na Bijelim stijenama u zahtjevnoj intervenciji Rastoke turistička atrakcija Naš gradić s malo više od četiri tisuće stanovnika na svjetskom popisu naselja koja se moraju posjetiti: Pogledajte zašto

>> HGSS pomogao Ruskinji na Krku

Spašavatelji iz Karlovca intervenirali su na području Slunja, Tržić Primišaljski, gdje je 71-godišnjak otišao u berbu gljiva ali se nije vratio jer je izgubio orijentaciju na području obraslom gustom vegetacijom.

HGSS-ovci su uskoro uz pomoć pasa i članova njegove obitelji koji su ih pozvali u pomoć locirali izgubljenog muškarca i izvukli ga iz teško prohodnog gustiša u koji je zapao.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene