Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BURNA NOĆ

FOTO Došao do litice iznad mora: Pogledajte kako je izgledalo dramatično spašavanje mladića

HGSS - spašavanje
HGSS - spašavanje HGSS Gospić
Aktualno Galerija HGSS - spašavanje - 1 HGSS - spašavanje - 1 Foto: HGSS Gospić HGSS - spašavanje - 2 HGSS - spašavanje - 2 Foto: HGSS Gospić HGSS - spašavanje - 3 HGSS - spašavanje - 3 Foto: HGSS Gospić HGSS - spašavanje - 4 HGSS - spašavanje - 4 Foto: HGSS Gospić +3 HGSS - spašavanje - 5 Galerija 1/8 >>
Mladić iz Irske spašen je u noći s nedjelje na ponedjeljak kada se, iz nepoznatih razloga, našao na litici u blizini Senja.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, strani državljanin iz nepoznatih se razloga našao na litici iznad mora, 60-ak metara ispod prometnice. HGSS stanica Gospić zaprimila je poziv tamošnje policijske postaje koja je zatražila pomoć u izvlačenju unesrećenog 27-godišnjeg mladića iz Irske.

Pročitajte i ovo Tomislav Bogojević Za Dnevnik Nove TV Pripadnik HGSS-a koji je spašavao unesrećene nakon kobnog sudara vlakova: "Bili su pod strašnim stresom, žalili su se na bolove..."

Pročitajte i ovo Lastovo - 1 lastovski arhipelag Noćna drama HGSS-a: Spašena obitelj turista na jednom od najudaljenijih otočića

"11 spašavatelja po zaprimljenom pozivu izlazi na teren s potrebnom tehničkom opremom i nosiljkom za stijensko spašavanje, kako bi čim prije zbrinuli i izvukli unesrećenog na sigurno. Nakon pristupa do unesrećenog, zbrinjavanja ozlijeđene potkoljenice skočnog zgloba i pripremanja za transport uslijedilo je izvlačenje sistemom Sv. Bernarda na prometnicu", izvijestili su iz HGSS-a.

Nešto prije 5:00 sati, unesrećeni je mladić predan timu Hitne pomoći na daljnju obradu. U akciji spašavanja sudjelovali su policajci PP Senj i vatrgoasci JVP Senj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene