Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Kod Vidova kuka

HGSS spasio 43-godišnju Švicarku koja je zalutala na Velebitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa zadarskog HGSS-a sinoć je na Velebitu neozlijeđenu spasila 49-godišnju švicarsku izletnicu, koja je zalutala kod Vidakova kuka.

HGSS je jutros priopćio kako se Švicarka jučer oko podneva uputila iz kanjona Velike Paklenice prema Vidakovom kuku, a kada se odlučila vratiti zalutala je te je pozvala pomoć.

Pročitajte i ovo Spašavanje mladih na Velebitu dvojac na velebitu HGSS spasio mlade planinare: Vidjeli su medvjeda, počeli bježati i izgubili se HGSS-ova akcija spašavanja na Velebitu - 3 donosi dnevnik nove tv Ekskluzivne snimke velike akcije HGSS-a u kojoj je s Velebita spašen planinar: Otkriveno i kako je došlo do nesreće

Poziv za pomoć zadarskoj stanici HGSS-a upućen je u 17:20 sati preko Centra 112, pa je 11 spašavatelja odmah krenulo prema Velebitu dok je jedan, koji se nalazio u Starigradu Paklenice, krenuo prema Vidakovu kuku.

HGSS spasio dvoje Britanaca izgubljenih na Paklenici

Upravo je on oko 20 sati pronašao zalutalu 49-godišnju Švicarku, a ekipa koja je dolazila iz Zadra spustila ih je do parkirališta Nacionalnog parka Paklenice, gdje se nalazio ženin automobil. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene