Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Opet oduševili

HGSS-ovci i vatrogasci skinuli sveca: "Ovo je neobična akcija spašavanja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zajedničkoj akciji JVP-a Zagreb i visinskih radnika, od kojih su neki članovi HGSS-a, na Britanskom trgu u Zagrebu spušten je kip sv. Josipa.

Članovi HGSS-a požrtvovno pomažu i u sanaciji posljedica potresa koji posljednjih mjesec dana tresu Zagreb i okolicu. U petak su se na Twitteru pohvalili novom akcijom. S vatrogascima i visinskim radnicima s visina su skinuli jednog sveca. 

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude"

"U netipičnoj zajedničkoj akciji JVP-a Zagreb, visinskih radnika, od kojih su neki iz HGSS-a, pod budnim okom konzervatora uspješno je 'spašen' kip sv. Josipa na Britancu. 'Unesrećeni' je pažljivo povezan gurtnama i spušten na tlo, gdje je predan konzervatorima na daljnju obradu", napisali su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene