Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorenje za turiste

HGSS ponovno "zapalio" društvene mreže: "Javite nam ako postoji život poslije smrti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gorska služba spašavanja poslala je turistima ozbiljno upozorenje pred sezonu. Napravili su to na njima svojstven, humorističan način i njihov tvit već je ''zapalio'' društvenu mrežu.

Pred nama je još jedna ljetna sezona i dolazak turista. Mnogi od njih već su pokušali planinariti po Velebitu u japankama ili plutati na vjetrovitom i valovitom moru na luftiću.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

Ogroman broj turista koji su ''lekciju'' učili na svojim pogreškama spasili su HGSS-ovci. No i nakon višegodišnjih upozorenja uvijek se pojave optimistični i ''hrabri'' turisti koji će krenuti u ''avanturu'' i završiti pozivanjem upomoć.

Upravo njima namijenjeno je ozbiljno upozorenje koje je Hrvatska gorska služba spašavanja objavila na Twitteru. HGSS je, kao i uvijek, to odradio na njima svojstven i originalan način.

"Dragi turisti
Ako se zbilja ne možete suzdržati:
1. Napišite na to svoje ime i prezime
2. U slučaju hitnoće zovite 112
3. Neka vas čuvaju delfini"

Osim toga, na fotografili ružičastog ''luftića'' u obliku mrtvačkog sanduka još je poruka: "Dragi turisti, tvitnite nas ako postoji život nakon smrti".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene