Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HGSS opet u potrazi za stranim državljaninom na području Makarske rivijere. Nakon pronalaska Poljakinje u potragu su krenuli za državljaninom BiH koji je nestao na Biokovu, poviše mjesta Podaca.


Nakon potražne akcije HGSS-a u Živogošću u podnožju Biokova i pronalaska poginule Poljakinje, ekipe Gorske službe spašavanja su cijeli prethodni dan proveli u potrazi za državljanom BIH koji je nestao na Biokovu, poviše mjesta Podaca, južno od Makarske.

Vezani članci Izletnik se na Biokovo penjao u tenisicama (Foto: Facebook/HGSS Stanica Makarska) HGSS spasio izletnika: Na snijegom prekrivreno Biokovo krenuo u tenisicama Slika nije dostupna FOTO 'Ovako se NE IDE NA BIOKOVO! Ovo je APSOLUTNO NEPRIKLADNA oprema!'

Kako se doznaje iz HGSS-a, potraga u koju je bio uključen i helikopter Hrvatske vojske i veći broj spasitelja zasad nije pronašla tragove nestalog, pa se potraga nastavlja i dalje.

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) pronašli su u nedjelju oko podneva na obraslom puteljku biokovskoga vrha Strn iznad Živogošča mrtvo tijelo 55 godišnje M. W. iz Poljske, za kojom su tragali četvrti dan po dojavi o njezinu nestanku. (Hina)