Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepristupačan teren

VIDEO Skrivali se od policije, jedan od njih upao u jamu: Spašavao ga HGSS

Aktualno Galerija Policija i HGSS spašavali migranta - 5 Policija i HGSS spašavali migranta - 5 Foto: MUP Policija i HGSS spašavali migranta - 4 Policija i HGSS spašavali migranta - 4 Foto: MUP Policija i HGSS spašavali migranta - 3 Policija i HGSS spašavali migranta - 3 Foto: MUP Policija i HGSS spašavali migranta - 2 Policija i HGSS spašavali migranta - 2 Foto: MUP +0 Policija i HGSS spašavali migranta - 1 Galerija 1/5 >>
Mladić je upao u duboku jamu iz koje nije mogao izaći. Policija je u pomoć pozvala HGSS koji ga je uspio izvući.

Policajci grančine policije Cetingrad u ponedjeljak su tijekom patrole, na području mjesta Šiljkovača, zatekli četiri strana državljana, od kojih je jedan upao u otvor u zemlji, točnije u jamu duboku 12 metara. Priskočili su u pomoć, ali su morali pozvati i HGSS.

Zajedničkom akcijom spašavanja mladić, koji se zaustavio na 5 metara dubine, izvučen je te mu je pružena prva pomoć na mjestu događaja nakon koje je prevezen na daljnji liječnički pregled u zdravstvenu ustanovu.

Pročitajte i ovo Julian Assange 14 godina pravne bitke Julian Assange je na slobodi!

Preostaloj trojici stranih državljana nije bila potrebna medicinska pomoć te su dovedeni u službene prostorije policije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, a kamo će biti prevezen i ozlijeđeni mladić po otpustu iz zdravstvene ustanove.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene