Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem

Helikopter HRZ-a ne može teško ozlijeđenu djevojku (18) prebaciti u Split

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog neadekvatne opreme za prijevoz pacijenata u kritičnom stanju, obustavljeno je prebacivanje 18-godišnje teško stradale vozačice iz Dubrovnika u Split.

Nakon što je u ponedjeljak navečer teško stradala u prometnoj nesreći u Župi dubrovačkoj, 18-godišnja vozačica danas oko 13 sati trebala je biti prebačena helikopterom HRZ-a u splitsku bolnicu Firule. Let je, zbog nedostatka posebne opreme u helikopteru za slučajeve teško ozlijeđenih pacijenata, otkazan, prenosi Dubrovački vjesnik.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Bolnica je zbog medicinskih razloga procijenila da je prijevoz rizičan te da ne postoje uvjeti za prijevoz takvih pacijenata.

Djevojka je i dalje u kritičnom stanju u Općoj dubrovačkoj bolnici, a liječnici tvrde kako joj se stanje stabilizira te da joj se pruža sva potrebna skrb.

>> FOTO Djevojka (18) teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Letačke posade iz Divulja ove godine su prevezle 455 pacijenata, što je rekordan broj još od 1993. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene