Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga završila

Nestali 84-godišnjak s Brača pronađen živ neposredno pored svoje kuće u Selcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon velike i opsežne potrage, nestali 84-godišnji Josip Trutanić pronađen je živ i zdrav neposredno u blizini vlastite kuće u Selcima na Braču.

Iz PU splitsko-dalmatinske doznajemo kako je HGSS prvi uočio nestalog starca neposredno u blizini njegove kuće te da nije bio životno ugrožen, ali mu je pružena pomoć. Policija je dojavu o pronalasku zaprimila oko 18 sati.

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Podsjetimo, u akciju potrage i spašavanja za nestalim 84-godišnjakom u mjestu Selca na otoku Braču uključio se u ponedjeljak i transportni helikopter Mi-8 MTV iz 93. baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO), priopćeno je iz Ministarstva obrane RH (MORH).

Njegov nestanak policiji je prijavljen u noći 3. prosinca.

Iz MORH-a navode da je ovo 17. akcija potrage i spašavanja u ovoj godini u kojoj su sudjeluju letačke posade ETH 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene