Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stali u obranu premijera

Bačić: "Nisam siguran da Grmojina optužba za veleizdaju ne zaslužuje i angažman DORH-a"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upozorio je da se određene granice ne smiju prijeći i pozvao Mostove zastupnike da zadrže svoj i dignitet drugih zastupnika.

Nakon presice koju je povodom jučerašnjeg incidenta u Saboru sazvao Most, novinarima su se obratili i HDZ-ovci.

Pročitajte i ovo Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Branko Bačić kazao je da nasilje Mosta predstavlja njihovu frustraciju jer se ti zastupnici još uvijek ne mogu oporaviti od šoka zbog odluke o razrješenju njihovih ministara.

Upozorio je da se određene granice ne smiju prijeći i pozvao Mostove zastupnike da zadrže svoj i dignitet drugih zastupnika.

"Mi u HDZ-u nismo nikad pisali kaznene prijave, no nisam siguran da uvreda za veleizdaju koju je zastupnik Grmoja jučer uputio potpredsjednici Vlade i predsjedniku Vlade ne zaslužuje i angažman Državnog odvjetništva. Apeliram još jednom na mostovce da ne bi došlo do fizičkog nasilja", dodao je Branko Bačić.

"Verbalne akrobacije Nikole Grmoje završile su njegovim bijegom iz sabornice, pokazao se kao slabić. Ovo što je jučer kulminiralo izgovaranjem kleveta Nikole Grmoje na račun premijera, nadam se da je zadnja stepenica. Grmoja je pobjegao iz sabornice", rekla je HDZ-ova Sunčana Glavak.

"Ne poštuje nikoga, tipični je agresivni govornik. Verbalne akrobacije Nikole Grmoje svele su se na to da je pobjegao iz Sabora", dodala je.

Novinari su HDZ-ovog Josipa Borića pitali, nakon optužbi iz redova Mosta da je verbalni nasilnik, osjeća li se tako. Odgovorio je: "Ne, pogledajmo samo broj opomena koje je dobio gospodin Grmoja dobio od predsjedavajućih".

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene