Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SABORSKI AKTUALAC

HDZ-ovka napala Peović u Saboru: "Pokazujete svoje srboljubno srce!"

HDZ-ova Majda Burić optužila je Katarinu Peović tijekom saborskog aktualca da kontinuirano laže, pokazuje svoje rusoljubno, a vjerojatno i srboljubno srce.

Nakon jednomjesečne stanke Sabor je počeo redovno proljetno zasjedanje i novu sjednicu koja će trajati 11 tjedana, do kraja ožujka. Na aktualnom prijepodnevu članovima Vlade pitanja postavlja 39 saborskih zastupnika.

Saborski aktualac počeo je burno. Zastupnici su rešetali premijera, a pitanja su se ponajviše odnosila na inflaciju i obučavanje ukrajinskih vojnika.

Katarina Peović rekla je da se često ne podudara viđenje stvarnosti premijera Plenkovića i drugih građana. "Ljudi jedva spajaju kraj s krajem", napomenula je. Potom se osvrnula na predloženi zakon o pomorskom dobru te rekla da je vjerojatno to prava cijena za Schengen.

Plenković joj je odgovorio da je taj zakon prihvatila Vlada i nema odredbi koje bi onemogućile ljudima da dođu na plažu. 

Urša Raukar zamjerila je Jandrokoviću da nema iste kriterije prema svima pri podijeli opomena. Rekla je da je premijer izvrijeđao Peović, a ne obrnuto. Potom je riječ opet dobila Peović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković dolazi i rješava stvar? VIDEO Plenkovića u Saboru pitali hoće li biti poskupljenja teleoperatera: "Butković je s njima razgovarao i..."

"A ništa, onda ću ponoviti da je ovo kvislinška vlada. Dokazat ćemo to." Kaže da će tražiti ocjenu ustavnosti zakona o pomorskom dobru.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković i Željko Sačić FRCAJU ISKRE TIJEKOM AKTUALCA VIDEO Pogledajte okršaj u Saboru, Jandroković izbacio Sačića: "Neću! Nek' me nose kao Pernara"

Javila se HDZ-ova Majda Burić rekavši da Peović kontinuirano laže, pokazuje svoje rusoljubno, a vjerojatno i srboljubno srce te da je fizički napala svojeg partnera kod kuće i da se skriva iza svojeg zastupničkog imuniteta. Jandroković joj je dao opomenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene