Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HDZ nije kaznio Dabu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prošlog tjedna napao novinarku Nove TV Kristinu Tešiju. gradonačelnik Novalje Ivana Dabu HDZ ni na koji način nije kaznio. Dabo tvrdi, a njegova mu stranka vjeruje, kako nije istina da je novinarku pokušao spriječiti u izvještavanju o crijevnoj infekciji turista na Zrću.

Kristina Tešija uživo je gledateljima ispričala o incidentu kojeg je imala s gradonačelnikom Ivanom Dabom. Novaljski Napoleon, kako sam sebe naziva, zbog nasrtaja na novinarku nije kažnjen ni najmanjom mjerom. Pokrila ga je njegova stranka, HDZ. 

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Napravljen je tek politički dogovor. Dabo je privremeno zamrznuo članstvo u predsjedništvu ličkog HDZ-a. Čini se kako se samo čeka da se situacija smiri. 

Paradoksalno je što vladajući HDZ, koji se proklamira strankom prozapadne orijenatacije, tolerira nasilnika u svojim redovima. 

Prođe li nekažnjeno bezrazložni napad političara na našu novinarku, mogao bi to biti presedan za buduću slobodu javne riječi u hrvatskim medijima. 

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene