Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni s Kerumom ni s HDSSB-om

'HDZ neće u koaliciju s Kerumom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ u Splitu neće koalirati s HGS-om Željka Keruma kao ni s HDSSB-om u Osijeku.

Glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić se osvrnuo na sastanak premijerke Kosor i splitskog gradonačelnika u Splitu. 'Razgovaralo se o važnim projektima na kojima se u Splitu dugo radi i ništa više izvan toga. Ništa više izvan toga, a pogotovo se nije razgovaralo o bilo kakvoj koaliciji između Kerumove stranke i HDZ-a', rekao je Bačić.

Pročitajte i ovo Ivan Martan, Nikica Augustinović i Nada Šikić "Za Domovinu" Tri stranke predstavile novu koaliciju: "Desnica je u Hrvatskoj ozbiljna alternativa, ne smijemo si dopustiti getoiziranje" Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna"

>> Kosor: Susret s Kerumom nije bio tajan

Što se tiče eventualne suradnje s HDSSB-om glavni tajnik HDZ-a bio je još žešći. 'S tim političkim cirkusom Glavaševih klaunova, klonova, potrčkala, raznoraznih kapetana, vojnih ljekara i skojevaca s kojima se upravlja daljinskim upravljačem iz zeničkog zatvora BiH suradnje niti je bilo niti će biti', zaključio je Bačić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene