Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćenje iz Vlade

Kosor: Susret s Kerumom nije bio tajan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Susret premijerke Jadranke Kosor sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom nije bio tajan', stoji u dopisu vladinog Ureda za odnose s javnošću.

'Točno je da se predsjednica Vlade Kosor susrela s splitskim gradonačelnikom Kerumom tijekom ručka s braniteljskim udrugama Splitsko-dalmatinske županije. Na kratkom susretu bilo je riječi isključivo o gospodarskim projektima važnim za Grad Split. Tako su razgovarali o proširenju gradske luke nužne za pristajanje kruzera što je iznimno značajno za razvoj splitskog gospodarstva i cijele županije, za što je premijerka Kosor obećala pomoć. Također, bilo je riječi o izgradnji novih objekata uz Spaladium Arenu što bi omogućilo novo zapošljavanje u Splitu', stoji u Vladinom priopćenju.

Pročitajte i ovo Đuro Sessa NEMA OSNOVE ZA STEGOVNI POSTUPAK Šef Vrhovnog suda pokrenuo etički postupak protiv sudaca koji su bili na zabavi u konobi Željka Keruma Slika nije dostupna Ročišta vjerovnika u veljači Totalni slom Kerumova poslovnog carstva: Još prije četiri godine utvrđen dug od 1,7 milijardi kuna

>> 'Neka se SDP prisjeti kako je zakidao branitelje'

'Napominjemo kako susret nije bio tajan jer je bio naočigled pedesetak branitelja i razgovaralo se isključivo o gospodarskim temama', zaključuje se u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene