Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su jučer u javnost dospjeli audiozapisi razgovora Milijana Brkića i osumnjičenika za ratne zločine, HDZ je danas stao iza svog člana.


Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a, ne odriče se niti jednog svog postupka. U HDZ-u ističu kako je to sve montiran proces i prema riječima glasnogovornice Bebek, ovime se želi skrenuti pozornost s afere Šegon.

Vezani članci Vice Mihanović HDZ-ov kandidat za Split najavio gradnju četiri dječja vrtića i 150 stanova, a planira i osnivanje dugoočekivanog azila za životinje Mislav Bago Novi Crobarometar: Tko je najpopularniji političar, jesu li birači odlučili kazniti predsjednika i premijera zbog javnih nastupa te što smatraju najvećim problemom

Brkić je kao zamjenik ravnatelja policije, osumnjičene za ubojstvo šest srpskih civila u mjestu Grubori 1995.-te godine telefonom upozorio da će im policija doći na kućni prag. Na dodatna pitanja, Bebek nije željela odgovarati.

RASKRINKAN Milijan Brkić zvao osumnjičenike za ratni zločin: 'Dobit ćeš poziv od policije'

'Gospodin Brkić se ne odriče ni jednog svog postupka pogotovo ne ovog. Ni on ni stranka ne žele komentirati pravosudne postupke koji su u tijeku tim više što će gospodin Brkić biti svjedok u postupku koji je u tijeku', rekla je glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook