Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Nakon snimki poziva

HDZ: 'Milijan Brkić ne odriče se nijednog svog postupka pa tako ni ovog!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su jučer u javnost dospjeli audiozapisi razgovora Milijana Brkića i osumnjičenika za ratne zločine, HDZ je danas stao iza svog člana.

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a, ne odriče se niti jednog svog postupka. U HDZ-u ističu kako je to sve montiran proces i prema riječima glasnogovornice Bebek, ovime se želi skrenuti pozornost s afere Šegon.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali

Brkić je kao zamjenik ravnatelja policije, osumnjičene za ubojstvo šest srpskih civila u mjestu Grubori 1995.-te godine telefonom upozorio da će im policija doći na kućni prag. Na dodatna pitanja, Bebek nije željela odgovarati.

RASKRINKAN Milijan Brkić zvao osumnjičenike za ratni zločin: 'Dobit ćeš poziv od policije'

'Gospodin Brkić se ne odriče ni jednog svog postupka pogotovo ne ovog. Ni on ni stranka ne žele komentirati pravosudne postupke koji su u tijeku tim više što će gospodin Brkić biti svjedok u postupku koji je u tijeku', rekla je glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene