Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz SDP-a tvrde

'HDZ je štetočinska stranka koja je RH pretvorila u feud'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako mi nakon izbora bude ponuđeno mjesto ministrice poljoprivrede, ja ću ga i prihvatiti jer je adekvatno mojem znanju i sposobnostima, za razliku od 2000. godine, kad mi je bilo ponuđena funkcija ministrice zaštite okoliša. Ocijenila sam tada da to ne bi bilo dobro', kazala je SDP-ova saborska zastupnica Dragica Zgrebec.

Na pitanje tko će biti na listama tzv. Kukuriku-koalicije u trećoj izbornoj jedinici, odgovorila je da o tome još ne razgovaraju. Nositelj za ovu izbornu jedinicu bit će HNS, a do toga se došlo kompromisom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dosadašnja državna tajnica Tko je Marija Vučković, buduća ministrica poljoprivrede: Šefica HDZ-a u Pločama ima stan, stari Renault i ušteđenih 4000 kuna Slika nije dostupna Milanka Opačić, Dragica Zgrebec... SDP u Saboru o Prijedlogu izmjena Zakona o rodiljnim i roditeljskim potporama

'Svaka je koalicija kompromis', kazala je Zgrebec, osvrnuvši se na komentar da je SDP treću izbornu jedinicu 'prepustio' HNS-u. Zastupnice Zgrebec i Nadica Jelaš govorile su o političkoj situaciji u Hrvatskoj i proljetnom zasjedanju Hrvatskog sabora. 'HDZ je štetočinska stranka koja je Hrvatsku pretvorila u feud. Sve je podređeno održavanju HDZ-a na vlasti novcem građana', istaknula je N. Jelaš.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene