Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'SDP će biti zabranjen i prebačen na optuženičku klupu', najavio je HČSP kada dođe u poziciju odlučivanja.


Hrvatska čista stranka prava (HČSP) poručila je u srijedu, komentirajući izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića koji ju je doveo u vezu s fašizmom i rasizmom, da će, kada HČSP dođe u poziciju odlučivanja SDP biti "zabranjen i prebačen na optuženičku klupu".

Vezani članci Gordan Maras - 3 Hajdaš Dončić u Dnevniku Nove TV otkrio da se Maras može vratiti u SDP. No hoće li to biti tek nakon izbora novog šefa zagrebačkog ogranka? Mirela Ahmetović Ahmetović: ''Procese u HDZ-u vuče čovjek iz sjene koji je za ručicu doveo sadašnjeg, a dovest će i budućeg predsjednika''

HČSP u priopćenju optužuje Milanovića da je "u svojem najnovijem naletu nekontroliranog bijesa i frustracije zbog sve očitijeg gubitka premijerske fotelje" opet spomenuo HČSP "u kontekstu fašizma, rasizma te ostalih izlizanih etiketa", što je njegov očajnički pokušaj diskreditacije Domoljubne koalicije.

Zoran Milanović ponudio Petrovu mjesto premijera

SDP nikoga ne može prozivati i povezivati s nekom od zločinačkih ideologija jer je pravna i zakonska sljednica "zločinačke Komunističke partije Hrvatske koja je odgovorna za smrt preko milijun ratnih i poratnih nevinih žrtava te za tisuće i tisuće mučenja, zatvaranja, progona i montiranih procesa tijekom 45 godina represivne komunističke diktature i tiranije", navodi HČSP.

Umjesto da šuti i bude sretan što još uvijek nitko SDP i njena današnja i prijašnja vodstva nije posjeo na optuženičku klupu zbog zlodjela koja su Partija i njezini članovi činili u svojoj povijesti, kaže HČSP, Milanović ima obraza nekoga optuživati zbog navodne povezanosti s nekom od zločinačkih ideologija.

"Kada HČSP bude došao u poziciju odlučivanja u Hrvatskoj, Socijaldemokratska partija Hrvatske bit će zabranjena i prebačena na optuženičku klupu gdje će odgovarati za sva nekažnjena zlodjela počinjena od njezina osnutka 1. kolovoza 1937. do danas", stoji u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook